Politika

Szép lassan, szinte észrevétlenül zsebelnek ki minket – Újabb milliárdok költöztek Felcsútra!

Pestibulvar.hu

Ismét sikerült egy olyan dolgot támogatnia a kormánynak a koronavírus-járvány kellős közepén közpénzből, melynek megvalósulása egyetlen beteg életét sem fogja megmenteni.

 






Mint kiderült, Orbán Viktor felcsúti fociakadémiája, újabb TAO-támogatást igényelt- és kapott meg. A 444.hu először nem tudta beazonosítani, hogy mire is megy konkrétan az újabb 2,4 milliárd forint, de végül a G7 portál rájött.

 

A miniszterelnök fociakadémiája egy sportszállót épít,

MELYRE 2017 ÓTA KÖZEL NYOLCMILLIÁRD FORINTNYI KÖZPÉNZ-TÁMOGATÁST KAPOTT MÁR, MOST EZT TOLDOTTÁK MEG ÚJABB MILLIÁRDOKKAL.

 






Eredetileg a beruházás 30 százalékát önerőből kellett volna finanszíroznia az alapítványnak, de a jogszabályokon sikerült annyit változtatniuk a kormánypártiaknak, hogy végül egyetlen fillért sem kell rá költeniük,

MINDENT AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL ÁLLNAK!

 

A jogszabálymódosításkor az alapítvány megkapta a 30 százalék utáni pénzt, tehát akkor kapott plusz 1,7 milliárd forintot, majd most az újabb támogatás révén, már több mint tízmilliárd forintjába kerül a magyar adófizetőknek a Felcsútra “érkező vendégek kényelmes kiszolgálását” biztosító sportszálló.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top