Politika

Dagad a botrány: Selmeczi vagyonbevallásában egyáltalán nem szerepel az a luxus BMW, amivel három helyet elfoglalva parkolt hétfőn

nyugatifeny.hu

Vajon miből futotta rá?






Mi is beszámoltunk róla, hogy Selmeczi Gabriella hétfőn három parkolóhelyet elfoglalva parkolt le egy német rendszámú

BMW X7-es

terepjáróval a Képviselői Irodaház előtt.

 

A “nyugdíjvédő” fideszes politikus szabálytalankodásáról Szabó Tímea osztott meg fotósorozatot.

fotó: Szabó Tímea / Facebook






Kiderült azonban, hogy a közlekedési szabályszegésnél súlyosabb lehet Selmeczi Gabriella ügye, ugyanis a fideszes képviselőnek a Parlament honlapján megtalálható, hivatalos vagyonnyilatkozatában egyáltalán nem szerepel az ominózus luxusterepjáró.

 

Selmeczi Gabriellának hét ingatlan is szerepel a nevén, autóból azonban egyet sem vall be, a rubrikát is üresen hagyta.

 

Emlékezetes, hogy Selmeczi egy másik fehér BMW-vel már korábban is bekerült a hírekbe. 2018-ban a hvg.hu csípte el az alattyáni országjáró fórumon, ahol le is fotózták az akkor egy BMW X5-össel érkező kormánypárti politikust.

 

Selmeczi akkor azt kérte, hogy ne jelenjenek meg a fotók a portálon, mert „ez nem autóreklám”. A lap viszont nem tett eleget a kérésének, és több fotót is közzétett a terepjáróról.

 






Később az alábbi közleményt adta ki a Fidesz-frakció:

“Selmeczi Gabriella egy fehér BMW-vel utazik, amely férje cégének a tulajdona. A jogszabályok lehetővé teszik, hogy céges autót akár magáncélra is használjanak, a képviselő asszony a gépjárművet jogszerűen veszi igénybe.”

(via 24.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top