Politika

FRISS: Deutsch visszavonta a gestapózást, és újra bocsánatot kért Manfred Webertől

nyugatifeny.hu

Szánja-bánja, visszaszívja.






Ismét bocsánatot kért Deutsch Tamás a gestapózás miatt Manfred Webertől és a néppárti képviselőktől — erről tanúskodik az Euronews szerkesztősége által megszerzett levél.

 

A keddi üzenetben a Fidesz-KDNP delegáció vezetője azt írja:

“Szeretném megismételni a bocsánatkérést Manfred felé és a többi kollégám felé. Nem állt szándékomban megbántani senkit, sem a frakcióvezetőt, sem a frakció többi tagját, sem a pártcsaládunkat általánosságban.”

 

Deutsch visszavonja azokat a mondatait, amelyekben Manfred Weber nyilatkozatát a Gestapo és az ÁVO érveléséhez hasonlította.

“Ez hiba volt a részemről, amiért bocsánatot kérek. Egyúttal visszavonom a szerencsétlen hasonlatot, amit használtam. Remélem, hogy le tudjuk hűteni a kedélyeket és folytatni tudjuk a közös munkát az Európai Unió javításáért. A mostani válságban minden korábbinál nagyobb szükség van az egységre”

— írja levelében a Fidesz EP-képviselője.






 

Deutsch Tamás kizárásáról a Néppártból szerdán szavaznak, a Fidesz azzal fenyegetett, hogy ha Deutschnak mennie kell, ők is távoznak a Néppártból.

(Euronews nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top