Politika

Navracsics Tibor nem félti a renoméját? A Fideszben megdönti a pártfegyelmet, amit Deutschról mondott

Kép forrása: AFP

Navracsics Tibor, a Fidesz volt országgyűlési képviselője, egykori uniós biztos is reagált Deutsch Tamás néppárti frakción belüli jogainak felfüggesztésére:





Deutsch frakción belüli jogainak korlátozását a Fidesz számára csatavesztésként látja, sokkal egyértelműbb ennek megítélése, mint a múltkori jogállamisági mechanizmussal kapcsolatos vitában.

Deutsch Tamás a csütörtök esti Egyenes beszédben a szankcionálása kapcsán megjegyezte, hogy egy okos ember nem akkor sértődik meg, amikor megsértették, hanem amikor érdekében áll. Navracsics Tibor Fiala János Keljfel Jancsi! című műsorában erre úgy reagált, hogy nem felel meg az ízlésének, hogy az Európai Uniót a Szovjetunióhoz, német politikusokat az SS-hez vagy a gestapóhoz hasonlítanak. A politikában persze mindent lehet, de mindennek van következménye is.

Navracsics is mondott már olyan dolgot, amit később megbánt. De külön kiemelte, hogy németnek nagyon sértő olyat mondani, hogy úgy beszél, mint egy gestapó tiszt. Szerinte ez olyan mint egy magyart nyilasozni. Hangsúlyozta,





hogy önmagában nem ettől indult meg az aláírásgyűjtés, hanem benne van az a hosszú ideje húzódó konfliktus is, ami a Fidesz és a Néppárt között fennáll.

Hangsúlyozta, hogy ezt a konfliktust rendezni kellene, mert ez politikailag nem jó. A felfüggesztés időleges, de nincs határidőhöz kötve, így sokkal nehezebb belőle kikeveredni, mint ahogy belekerült az ember.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top