Politika

Fidesz: A keresztény migráns jó migráns, ahogy a gazdag is

zsurpubi.hu

Orbán Viktor szerda reggel ünnepélyes keretek között átadta a Budapest II. kerületében fekvő hajdani Kádár-villa kulcsát II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának. Ezzel egyidőben Bakondi György migránsviselkedés-szakértő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában rámutatott: az új migrációs akcióterv a betelepítések tömegessé válását garantálná.






 

Mint ismert, a Fidesz 20 ezer ismeretlen hátterű letelepedési kötvényest engedett be Magyarországra. Ez pedig remek lehetőséget biztosított gazdag, Unión kívüli polgároknak, hogy ellenőrzés nélkül, vagy minimális ellenőrzéssel bejussanak az Unió területére. Nem csak terroristák, szervezett bűnözők, kínai triádok, orosz alvilági csoportok stb., jöhettek be számolatlanul. De ez nem baj, mert a gazdag migráns jó migráns. És most kiderült, a keresztány migráns is jó migráns.

 

Szerda reggel ugyanis üldözött közel-keleti keresztények használatába kerül az egykori Kádár-villa Budapesten. Orbán Viktor ennek megfelelően ünnepélyes keretek között átadta a kulcsokat II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának. A “baráti találkozón” a magyar kormányfő és a szír pátriárka mellett Nikodémus moszuli szír ortodox érsek, Timoteus damaszkuszi szír ortodox érsek, valamint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Azbej Tristan államtitkár is részt vett. II. Efrém Ignác pátriárka nagyrabecsülését fejezte ki a magyaroknak az üldözött keresztények érdekében tett erőfeszítéseikért, egyben köszönetet mondott az épület használatának felajánlásáért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 






Örömteli pillanat lenne ez a válságban, de sajnos Bakondi György ezzel egyidőben éppen azon aggódott a Kossuth Rádióban, hogy Soros megint/még mindig tömegesen akarja betelepíteni a migránsok az EU-ba. Szomorú.

 

És ha Soros György üldözött keresztényeket hozna Damaszkuszból?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top