Politika

Gyöngyösi Márton: “Orbán senkivel nem fog egyezkedni, mert egyedül a lopás és a hatalmának építése számít neki”

zsurpubi.hu

A Jobbik Európai Parlamenti képviselője az EP plenáris ülésén amellett érvelt, hogy az EP kérjen gyorsított döntést az Európai Bíróságnál a jogállamisági mechanizmus ügyében, hogy az már 2021 elején hatályba léphessen.





Tévednek, akik azt gondolják, hogy Orbán Viktorral meg lehet egyezni. Ő senkivel nem fog egyezkedni, mert egyedül a lopás és a hatalmának építése számít neki. Ha ennek az az ára, hogy ki kell vezetnie Magyarországot az Európai Unióból, azt is meg fogja tenni. Ezért nekünk az a feladatunk, hogy betartassuk az európai értékeket és felszámoljuk a korrupciót. Az Európai Parlament kérjen gyorsított döntést az Európai Bíróságnál a jogállamisági mechanizmus ügyében, hogy az már 2021 elején hatályba léphessen

– fogalmazott Gyöngyösi Márton szerdán az EP-ben.

 








Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top