Politika

Varga Judit a civil szervezetek fontosságára hívja fel a figyelmet

nyugatifeny.hu

Ezeket nem Soros pénzeli.


A civil szervezeteknek kiemelt szerepük van abban, hogy felhívják a figyelmet a mindannyiunk életét érintő kérdésekre, megszólaltassák a szakértőket és a hétköznapi embereket, és hidat képezzenek a társadalom és a politika között – közölte az igazságügyi miniszter kedden a Facebookon.

 

Varga Judit — miután egyeztetett Király Nórával, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete (Ficsak), a Zöld Követ Egyesület és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület alapító tagjával a környezetvédelem, a gyermekvédelem, a kapcsolati erőszak és az áldozatsegítés témaköreiben való együttműködés lehetőségéről — azt írta, ismét bebizonyosodott, hogy

a családok iránti elhivatottság olyan kérdésekben is érzékennyé tesz minket, mint a természet megóvása vagy az elesettek támogatása.

 

“Mi a magyar emberekért dolgozunk. A munkánk nem lehet igazán sikeres a civil szféra képviselőinek támogatása nélkül, akik közvetíteni tudják a társadalom felé, hogy van segítség. Együtt sikerülhet” – hangsúlyozta Varga Judit.


 

A teljes bejegyzést itt tudod megnézni:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top