Politika

Rogán Cecília sportrendezvényeit a világjárvány közepén is embertelen összegekkel támogatta meg a kormány

nyugatifeny.hu

Prioritások.


Rogán Cecíliához köthető Fitbalance sporteseményekre a koronavírus-járvány közepén 210 millió forintot költött az az állami tulajdonú Szerencsejáték Service Zrt., amely 2015 óta a Szerencsejáték Zrt.-hez beérkező támogatási igények elbírálását kezeli – írja a HVG a Zrt. honlapján közzétett adatok alapján.

 

A lap azt írja, a járvány első és második hulláma között – amikor a többség kénytelen volt otthon maradni és számtalan vállalkozás ment tönkre – Rogán Cecíliának kétszer is sikerült tömegrendezvényeket szervezni a Papp László Sportarénában: augusztusban a gyermekeknek és szüleiknek szóló Fitbalance Kidst, majd októberben a Fitbalance Arénát, amelyen felnőttek vettek részt.

Az augusztusi rendezvényre a Fitbalance 70 millió forintot kapott a Szerencsejáték Service Zrt-től, majd az októberi esemény előtt, szeptemberben újabb 140 millió forintot.

 

Az összegeknél az a Digital Minds Kft. szerepel szerződő félként, amely a szintén Rogán Cecíliához köthető Magyarország szépe című szépségversenyre is szerződött az MTVA-val. A szépségverseny viszont a járványra hivatkozva 2020-ban elmaradt.

Résztvevők edzenek a FitBalance fesztiválon a Papp László Budapest Sportarénában 2020. október 4-én. / Fotó: MTI/Mónus Márton

2019-ben ugyanezen eseményekre ennél 70 millió forinttal kevesebbet, mindösszesen 142 millió forintot kapott a Fitbalance.


 

Rogán Antal volt feleségéhez egyébként a védjegyeken keresztül köthetőek az említett események: a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala oldalán ugyanis Rogán Cecília neve és cége, a Nakama & Partners is megjelenik a Fitbalance, a Fitbalance Kids, és a Fitbalance Gasztrofesztiválnál.

 

Az augusztus és októberi eseményeket a Szerencsejáték Service mellett a szintén állami tulajdonban álló MVM Zrt. is támogatta. Az viszont egyelőre nem derült ki, hogy ők mennyit adtak a tömegrendezvényekre.

(hvg.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top