Politika

Saját hazugságaiknak sem tudnak megfelelni – a valóság nem hajlik

Pestibulvar.hu

Az már látszik, hogy akkor “szabadulhat fel” az ország, ha kellő mértékű lesz az átoltottság, amely megakadályozza a vírus további terjedését. Több tényezőtől függ, mikorra következhet ez be, amiben egyelőre csak kormányzati mellébeszélést látunk, mint minden olyan esetben, ami a járvánnyal kapcsolatos. Összegyűjtöttük, mit is mondtak eddig az oltások üteméről.





2020. december 18. – Orbán Viktor, miniszterelnök

“Tehát ma egy általános országos, egy-két nap alatt történő teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll.”

2021. január 6. – Jenei Zoltán, országos kórház-főigazgató

 

“Az oltási programot koordináló munkacsoport egy olyan forgatókönyv előkészítését is elvégzi, ami szerint – amennyiben rendelkezésre áll megfelelő mennyiségű oltóanyag – egy hétvége (szombat-vasárnap) alatt lehetséges lesz akár 1-1,5 millió ember immunizálása.”

2021. január 14. – Gulyás Gergely, kancellária miniszter

“Az ország képes arra, hogy ha elegendő oltóanyag áll rendelkezésre, akkor egy nap alatt több mint félmillió embert oltsunk be, tehát szükség esetén napi félmillió embert be tudunk oltani, ez azt jelenti, hogy ha lenne elég oltóanyag, két héten belül az oltással végezhetnénk.”






 

Mindezekhez képest a valóság:

NEM VOLT EDDIG OLYAN NAP, AMELYEN 10 EZER EMBERNÉL TÖBBET OLTOTTAK VOLNA BE!

 

Ez pedig nem a vakcinákon múlt, az eddig beérkezett 130 ezerből 10 ezerhez hozzá sem nyúltak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top