Politika

CitaDella: Mészáros-Garancsi kettőse viszi a 20 milliárdos melót

ezalenyeg.hu

Orbán Viktor haverjai és veje tobzódtak a Citadella felújítása körül, így nem ért senkit meglepetésként, hogy a projekt NER-közelben landolt. Az már inkább, hogy Tiborcz István kimaradt a buliból.





Korában már beszámoltunk a Citadella Vagyonkezelő Nonprofit Kft. megalakulásáról, ami a felújítási projektet hivatott irányítani, három teljesen kezdő projektfelelőssel. Akkor még nem tudtuk, hogy ki fogja a kivitelezést vállalni, de állami projekt lévén Mészáros Lőrincnek már akkor is köze volt egyes munkálatokhoz:

Most végre kiderült a nagy titok, Mészáros cége, a ZÁÉV Zrt., és Garancsi István vállalkozása, a Market Építő Zrt. közösen nyerte meg a Citadella felújítására kiírt nettó 20 milliárd forintos keretszerződést.

24.hu értesülései szerint nem tolongtak a jelentkezők, a Mészáros-Garancsi duón kívül a Tiborcz István köreihez tartozó West Hungária Bau (WHB) Kft. és a Pénztároshoz köthető, Épkar Zrt. adtak be közös ajánlatot. Kimondhatjuk,

végeredménytől független Orbán legnagyobb cinkosai nyerészkednek a műemlék felújításán.

 






A tendernyertesek ugyan már megvannak, de azt továbbra is homály fedi, mit építenek a cégek, ráadásul a főváros sem szólhat bele. Mészáros előzőleg 250 milliót zsákolhatott egy világháborús bunker elbontásért, így ő már Garancsi István előtt felkapaszkodott a csúcsra, hogy aztán felrántsa magához NER-es cimboráját.

 

Orbán Viktor élő Pénztárcája és kaszinós barátja nem a tehetségüknek köszönhetik milliárdjaikat, hanem a szerencsének. Annak, hogy jókor, jó helyen, és fene alaposan benyaltak egy ország megrontójának.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top