Politika

Azonnali: Nagyon úgy tűnik, hogy megvan a Momentum miniszterelnök-jelöltje

(Kiemelt kép: Momentum/Facebook)

A párton belül egyesek már tényként kezelik az indulását.






Az Azonnali több momentumos forrására hivatkozva azt írja,

nagy eséllyel Fekete-Győr András pártelnök lesz a Momentum miniszterelnök-jelöltje a 2022-es parlamenti választást megelőző ellenzéki előválasztáson.

 

A pártban ezegyelőre nem születetett egyértelmű döntés a kérdésben, azt ugyanis az alapszabály értelmében csak a párt legfőbb döntéshozó szerve, a küldöttgyűlés jogosult meghozni.

 

Ennek ellenére, a stratégiaalkotásért és a párt nyilvános megjelenítéséért felelős héttagú elnökség már szinte tényként kezeli Fekete-Győr indulását.

 






A Momentumban és a sajtóban Fekete-Győr mellett felmerült Donáth Anna neve is, mint lehetséges miniszterelnök-jelölt, az Azonnalinak nyilatkozó forrás szerint viszont

Donáth nem tervezi, hogy vállalja a feladatot, mert képviselőként ki szeretné tölteni az Európai Parlamentben az öt évét.

 

hvg.hu egy másik, pártbéli forrása ugyanakkor úgy nyilatkozott, Fekete-Győr neve valóban felmerült, viszont ha valóban vele számolnak miniszterelnök-jelöltként, akkor a tervek szerint már el kellett volna indítani a kampányát, ez azonban a pártelnök részéről egyelőre nem történt meg.

 

(azonnali.hu/hvg.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top