Politika

Betelt a pohár – Lázadásra készülnek a vendéglátósok!

Pestibulvar.hu

Az Orbán-kormány koronavírus-járvány elleni védekezése a második hullámban legjobban a vendéglátóhelyeket érintette, melyek november 11-e óta teljesen zárva vannak. A bároknak egyáltalán nincs bevételük, az éttermek pedig a házhozszállításból próbálnak talpon maradni!

 


A legtöbb vendéglátóhely a kormány rendelkezése miatt, illetve a nem megfelelő kompenzáció következtében, a csőd szélére került. Nagyon sokan már végleg kénytelenek voltak bezárni,

AZONBAN A LEGTÖBBNÉL MOST TELT BE A POHÁR ÉS LÁZADÁSRA KÉSZÜLNEK!

 

Egy, a közösségi oldalon szerveződő esemény, a vendéglátóhelyek újranyitása mellett kampányol, melyet február 1-re szerveznek a Hősök terére. Az eseményen résztvevők száma folyamatosan növekszik, jelenleg 5400-an jelezték, hogy ott lesznek, és további 22800 jelezte, hogy érdeklődik az esemény iránt!

 

Az esemény leírásában szerint, várják azokat a vállalkozókat, alkalmazottakat és érintetteket, akik nem értenek egyet azzal, hogy a kormány tovább húzza a korlátozó intézkedéseket.

“TEGYÜNK KÖZÖSEN AZÉRT, HOGY LEGYEN JÖVŐNK ÉS MUNKÁNK ILLETVE MUNKAHELYÜNK!!! HA MÁS ÜZLET EGYSÉGEK NYITVA LEHETNEK AKKOR MI IS NYITHASSUNK KI!”

– áll az esemény leírásában, majd hozzáteszik, hogy amennyiben a “korlátozó intézkedéseket addig visszavonják, akkor az esemény elmarad!”

 

Egy másik, vidéki vendéglátóhely pedig megelégelte a hónapok óta tartó bezárást, és a nyitásra készül. Az üzlet tulajdonosa szerint, “amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk az se legyen az”.


 

Bejegyzésében kiemeli: “az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről

/AZ ÚT SZÉLÉN LETTÜNK HAGYVA/

az ígéretek ellenére, gondolok itt a vállalkozásunk és bér támogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/ így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!”

 

A kormánynak tehát vagy mielőbbi érdemi támogatást kell nyújtania a hónapok óta zárva tartó vendéglátósoknak, vagy számolniuk kell azzal, hogy országos engedetlenségi hullám indul útjára, melynek következtében a legtöbb étterem, bár és kocsma megnyitja kapuit a vendégek előtt!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top