Egyéb

Kubatov Gábor fenyegeti az ellenzéket: 2022-ben is Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét (+videó)

nyugatifeny.hu

Reméljük, csak áprilisig.






„Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék” — mondta Kubatov Gábor a Pesti TV-nek adott interjújában.

 

A Fidesz pártigazgatója mondandóját azzal kezdte, hogy Magyarország miniszterelnökét 2022-ben is Orbán Viktornak fogják hívni, majd hozzátette:

nem félnek a választási bukástól, hiszen volt már részük ilyenben 2002-ben, de sokat tanultak abból, és mára mindent megtesznek, hogy az akkor elkövetett hibákat elkerüljék

 

Donald Trump amerikai elnök leváltása és a 2022-es magyar választás közötti lehetséges párhuzamról kifejtette, hogy 2019 novemberében a választás szinte meg volt nyerve a republikánusok számára, a koronavírus okozta gazdasági válság változtatott meg mindent.

 

Hozzáfűzte, hogy ezzel együtt Magyarországon az emberek nem veszítették el tömegesen a munkájukat, a kormány pedig tíz év alatt a béreket is megduplázta.

 

“Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala” — mondta.

 






Az ellenzékről szólva kifejtette, hogy az emberek emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az összellenzék. Ez szerinte Gyurcsány miatt van, “az ellenzék pedig egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük” — mondta.

 

Karácsony Gergelytől nem tart, mert szerinte teszetosza ember, a közösségi oldalról pedig elmondta: hatalmas közösséget szerveznek a Facebookon is.

“2022-ig hangosak és erősek leszünk, és egy nehezített pályán is nyerni fogunk.” — fogalmazott.

 

A teljes videót itt tudod megnézni:

(mandiner nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top