Politika

Orbán végleg elhiteltelenedett, amiért eladósította Magyarországot

ezalenyeg.hu

Hitelbe sodorta Magyarországot, amivel végkép hiteltelenné vált hazánk eladósítója: Orbán Viktor.





Valami ellen mindig harcolt Orbán. Ha már valódi eredményeket, a magyar emberek érdekében tett igazi intézkedéseket nem képes felmutatni, valamivel el kell terelni a figyelmet. Az elmúlt években azzal palástolja Orbán az alkalmatlanságát, hogy minden létező bűnt Soros Györgyre, a menekültekre, vagy éppen az Európai Unióra próbál kenni. De sok mindent hazudott már be ellenségnek 2010 óta.

 

Ilyen korábbi főgonosz volt az IMF, a devizahitel, az államadósság.

Pont úgy, mint ma Soros, néhány éve még az IMF volt az oka annak, hogy Orbán Viktor semmit nem tesz az emberekért. De a koronavírus-járvány, a válság, és az EU jogállamisági feltételrendszerere most tűélesen rámutat a hazánkat túszul ejtő felcsúti miniszterelnök valódi jellemére:

EGY HITELTELEN, GYENGE, MEGRETTENT ÉS HATALMÁÉRT A CSILLAGOS EGET IS LEHAZUDÓ EMBER KÉPÉT FESTI ORBÁN A KORONAVÍRUS ÁRNYÉKÁBAN.

 

Misem mutatja ezt jobban, mint a múlt héten felvett 900 milliárdos hitel, amibe belehajtotta Magyarországot. Úgy tűnik, mégis van egy határa ez eddig behazudott szabadságharcnak: a lopás.






 

Orbán ugyanis azért zsarolja az EU-t a következő költségvetés és az újjáépítési csomag vétójával, hogy kivegyék a jogállamisági feltételrendszert. A miniszterelnök tudja, ha bevezetik a jogállamisági kritériumot, a pénztárcájának, a rokonainak és a haverjainak gazdagodása elszámoltathatóvá és mindenki számára világossá válik.

ENNEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN PEDIG ORBÁN INKÁBB LEMOND ISZONYATOSAN SOK INGYEN PÉNZRŐL, ÉS ELADÓSÍTJA MAGYARORSZÁGOT.

A most felvett hitelt ugyanis az unió jogállamisági vizsgálódása nélkül, akadálytalanul nyúlhatják majd le. Nem úgy, mint az EU helyreállítási alapjának pénzeit, amiről így inkább lemond.

Orbán tehát retteg. Retteg, mert tudja, elszámoltathatják a jogállamisági feltételrendszerrel. Retteg, mert tudja, akkor a magyar emberek haragjától is tartania kell. De retteg attól is, hogy a bukott járványkezeléssel lebukik. Ezért inkább csúcsra járatja a pénzcsapokat, annak árán, hogy ezzel adósrabszolgaságba hajtja a bérből és fizetésből élő magyar embereket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top