Politika

Nem fog tetszeni Szikora Robinak, de leírjuk róla az igazat

videk.info

“Meggyőződésem, hogy a Jóisten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szikora Róbert.

 






Orbán Viktor szereti a dicséretet, és bizony az egykor szebb napokat látott énekes mindent megtesz azért, hogy már-már a trubadúrdalokat is felülmúló szerelmi pátosszal forduljon a fideszes Nagyúr felé.

Szikora egyik legemlékezetesebb pillanata, amikor születésnapján köszöntötte fel társaival Orbán Viktort, méghozzá egy olyan videóban, amiről komolyan azt hittük, hogy egy rossz paródia.

 

 





A holdudvar, de nevezzük őket nyugodtan a nagy nyelvek gyülekezetének, kiszolgálja a rendszert, és ezért busás jutalomban részesül. Ne legyen kétségünk afelől, hogy Szikora Orbán-imádata mögött milliók lapulnak!

7 millió forinttal támogatta például a Nemzeti Kulturális Alap Szikora Róbert emlékkoncertjének megszervezését.

 

Egy másik alkalommal az R-GO 30 éves születésnapjára 10 millióval dobták meg a zenekart. Erre Szikora a 24.hu-nak gőgösen a következőképp nyilatkozott:

“30 éves lett az R-GO, Magyarország egyik leghíresebb zenekara. Én ugyanis 30 éve tudok telt házat csinálni. Szóval arra kapott a menedzsment tízmillió forintot. Tudja, mire elég az? Arra, hogy két ledfalat odategyünk a színpadra. Amúgy meg, miért ne támogasson?”

Ugyanebben az interjúban mondott köszönetet az énekes a Szűzanyának Orbán Viktor uralkodásáért.






 

“Egyszerű polgárként mondom, hogy Orbán Viktor nélkül ez az ország egy újabb Trianont élt volna át az elmúlt tíz évben. Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak.”

A Szűzanya áldása aztán abban is segített Szikorának, hogy állami pénzből írja meg hollywoodi musicaljét.

Saját magát szerényen az egyház “élő téglájának” tartja. Ő lesz az Eucharisztikus Kongresszus arca. A felkérésre azt mondta, hogy ez óriási ajándék, valahonnan fentről.

 

Szikora Robinak sokszor hullanak az ölébe ajándékok onnan fentről. Mindezeket megtisztelésnek érzi, “Csikidamm hazaárulókról” megtisztulásról és újjászületésről beszél, magát félszentnek állítja be, de akkor is elmondjuk, mit gondolunk a tevékenységéről:

Szerintünk itt nincs semmiféle kiválasztottság és pátoszos szeretetgombóc. Pénz van, mégpedig sok állami pénz, amit ezért az ömlengésért lepotyogtatnak Szikorának. Vállaljuk ezt a véleményt, akkor is, ha ez nem tesz jót a zenész önérzetének.

 

Reméljük, egyszer majd nem a lojalitás, hanem a tehetség viszi előre a művészeket! Egy olyan világban szeretnénk élni, ahol nem kell a miniszterelnökre szűzanyai áldást kérni a támogatásért! Ez a világ el fog jönni, mert semelyik rendszer nem tart örökké!

forrás 1forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top