Politika

Molnár Csaba: Orbán bosszút áll azokon, akik nem akarják beadatni a kínai vakcinát

nyugatifeny.hu

“A sor végére küldéssel” zsarol az ország mindenható ura.






“A sor végére megy, aki nem kéri az éppen elérhető vakcinát” – jelentette ki pénteki rádiós szónoklatában Orbán Viktor.

 

A DK alelnöke, Dr. Molnár Csaba a közösségi oldalán reagált, azt írja:

Egy pillanatra tekintsünk el az Orbán szavaiból áradó végtelen cinizmustól, az emberek lenézésétől és a jól látható kicsinyes bosszúvágytól és zsarolástól. Nézzük meg inkább, hogy mit jelent ez a gyakorlatban.

Hogy mi történik majd, ha mindenki csak akkor tudja meg, hogy milyen oltást szán neki a kormány, amikor már elment az oltóhelyre, tűri fel az ingujját.

Könnyen belátható, hogy ez nem jó sem az embereknek, sem az oltás rendszerének (vagyis végső soron a kormánynak).

Aki a helyszínen tudja meg, hogy olyan oltást kapna, amit nem fogad el, az feleslegesen ment el, töltött időt, állt sorban, ráadásul el is veszti a helyét az oltási sorrendben és a “sor végére kerül”.






De nem jó az oltás megszervezésének sem, mert így nem tudnak helyette mást időben behívni, kevesebb ember kapja meg az oltást, sőt akár az is lehet, hogy a nehezen tárolható vakcina megy a kukába.

Nem lenne sokkal egyszerűbb, okosabb az oltást kérő behívásakor elmondani, megírni neki, hogy milyen oltásra számíthat? Hogy időben tudjon dönteni? Hogy visszajelezhessen, ha nem kéri és lehessen helyette mást behívni? Hogy ne kelljen kidobni az oltóanyagot?

Nyilván ez lenne a normális és így is csinálják más országokban. Akkor nálunk miért nem?

Amatőrizmus, a szokásos hozzá nem értés? Bosszú azok felé, akik nem akarják Orbán kedvenc kínai vakcináját? Zsarolás, kész helyzet elé állítás, hátha így többen fogadják el az EU által nem engedélyezett oltóanyagokat? Valószínűleg mindegyik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top