Politika

Ocsmány sértéssel válaszolt a fideszes, amikor az oltási káoszt kérték számon!

Budai Gyula - Fotó: Népszava

Egy fideszes képviselő ocsmány sértéssel reagált arra, hogy Kunhalmi Ágnes káosznak nevezte az oltási kampányt, mivel idős embereket úgy hívtak oltani, hogy nem is volt vakcina. Budai Gyula válaszában az apjára hivatkozott.

 






Az oltás körüli fejetlenséget jelzi, hogy miközben a kormány regisztrációra buzdít, Rétvári Bence államtitkár azt mondta: nem kizárólagos feltétele az oltásnak a regisztráció. Többek között erről is beszélt Kunhalmi Ágnes pénteken az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az MSZP társelnöke elmondta: többször előfordult, hogy

IDŐS EMBEREKET HÍVTAK BE OLTANI, ÁM NEM SZÓLTAK NEKIK IDŐBEN, HOGY NINCS SZÁMUKRA VAKCINA!

 

„Nincs nyilvános oltási terv, csak prioritási lista, a háziorvosok nem tudják, mit kellene pontosan csinálniuk” – jelentette ki az ellenzéki politikus, hozzátéve: sokkal jobban menne az oltás, ha a Fidesz nem verte volna szét az ÁNTSZ-t, amely annak idején a H1N1 vírus ellen minden gond nélkül beoltott több millió embert. Kunhalmi szerint az pedig pofátlan kampányfogás, hogy miközben „az ország remegve várja az oltást”,  fideszes politikusok személyesen vitték ki egy idősotthonba a vakcinákat – ahogy arról mi is írtunk. A kemény kritika érzékenyen érinthette a kormánypártokat, mert

EGY FIDESZES ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ OCSMÁNY SÉRTÉSSEL VÁLASZOLT.

 

Budai Gyula szó szerint ezt írta Facebook oldalára„Ágnes hogy lehetsz ilyen „buta liba”, hogy mielőtt bemész az ATV-be, nem tájékozódsz arról, hogy miként történik az időskorúak beoltása?!” A fideszes képviselő ellenpéldaként saját édesapját hozta fel, akinek előbb ki kellett töltenie egy kérdőívet az egészségi állapotáról, majd az oltás után még fél órát kellett várakoznia. „Kunhalmi „elvtársnő”! Ez az eljárási rend és ha nem tudod, kérdezz mielőtt nyilatkozol és nekiállsz hazudozni!” – írta Budai, arra azonban nem tért ki, hogy máshol az országban egészen más konkrét tapasztalatok vannak. Ehelyett előbb a lista nélkül beoltott gyöngyösi polgármestert emlegette, majd kijelentette: nem is kíváncsi Kunhalmi válaszára, mert szerinte a baloldal kampányt folytat azért, hogy az országban minél rosszabb legyen a járványhelyzet.

Ez utóbbit egyébként még a tévéműsorban maga Kunhalmi cáfolta, amikor azt mondta: arcpirítónak tartja, hogy a Fidesz azzal söpri félre a kritikákat, hogy az ellenzék a vírusnak drukkol.

AZ MSZP TÁRSELNÖKE VILÁGOSAN FOGALMAZOTT: „ÉN IS AZT MONDOM, MINDENKI OLTASSA BE MAGÁT!”

 






Az viszont szerinte „félelmetesen pofátlan” és „szánalmas”, hogy a Fidesz úgy csinál, mintha Orbánék adnák a vakcinát, holott azt az állampolgárok adójából vásárolják.

 

Budai Gyula egyébként már korábban is hasonló stílusban beszélt, amikor egyszer Karácsony Gergelyt kreténnek, az ellenzéket pedig csürhének nevezte.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top