Politika

Kásler: A következő hetekben lesz talán a legnagyobb szükség a türelmünkre és bölcsességünkre

fuggetlennemzet.hu

Az óvatlan, hirtelen nyitást elemi érdekünk elkerülni – véli a miniszter.


 

„Arra biztatok mindenkit, hogy éljen az oltás lehetőségével, ezzel is védve szerettei, barátai, ismerősei és környezete egészségét. Ugyanakkor kérem, hogy továbbra is maradjunk fegyelmezettek, őrizzük meg az eddig, közösen elért eredményeinket. Fegyelmezettségünkön ugyanis egy, már több országban is tapasztalható, harmadik hullám megelőzése múlik.” – látja el jótanácsokkal követőit Kásler Miklós erőforrás miniszter Facebook-bejegyzésben.

 

A következő hetekben lesz talán a legnagyobb szükség a türelmünkre és bölcsességünkre – írja a miniszter, hozzá téve, hogy „Az óvatlan, hirtelen nyitást viszont, amelynek veszélyeire most éppen Portugália szolgál intő példával, elemi érdekünk elkerülni.” Elkötelezettek vagyunk az élet mielőbbi normalizálása mellett, de ez csak a megfelelő védettség kialakítása és egy kedvező járványügyi helyzet mellett lehetséges.

Forrás: hvg
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top