Politika

Orbán Viktor élete legnagyobb baklövését követte el – bevallotta, hogy finanszírozza a családot

Pestibulvar.hu

Szokásos péntek reggeli Kossuth-rádiós interjújában újból sikerült a kormányfőnek meglepnie a hallgatókat, amikor elmondta, mit is gondol a gyerekekről.

 






Az interjú végén demográfiai kérdésekre terelődött a szó, ahol Orbán elmondta, mennyire büszke arra, hogy nő az országban a gyermekvállalási kedv. Halkan jegyezzük meg, hogy igaz, mindannak ellenére, hogy több gyermek született, az elmúlt százhúsz év második legrosszabb demográfiai eredményét hozta 2020, pedig közben volt két világháború.

 

Majd mikor arra terelődött a szó, hogy szabad-e egy kormánynak állástfoglalnia amellett, hogy mennyi gyermek szülessen egy családban, akkor arra a következőeket mondta:

“A GYERMEK EGY KÖZJÓSZÁG IS,

azon kívül, hogy saját személyes boldogsága minden szülőnek, egy érték. Akik ilyen életformát vállalnak, azokat támogatjuk.” Nos, mielőtt bárki is azt gondolná, hogy egy megint egy otromba hasonlatot mondott Orbán, és az állatokhoz hasonlította volna a gyermekeket, el kell mondanunk, nem ez történt. A “közjószág” egy közgazdasági kifejezés, amely a Wikipédia szerint: “olyan jószág, amelynek fogyasztásából más fogyasztók nem zárhatók ki, de azok nem is zavarják a többi fogyasztót (Rosen, 2005, 4. fejezet). Elnevezése onnan származik, hogy rendszerint közpénzből finanszírozzák, hiszen gyümölcseiket mindenki élvezheti.” Így már érthető Orbán mondata, és akár vehetjük egy vallomásnak is, mert

AZ Ő GYEREKEI VALÓBAN KÖZPÉNZBŐL VANNAK FINANSZÍROZVA!

 






Mivel Orbánnak más munkahelye az országgyűlésen kívül nem volt, minden jövedelmét az államtól kapta, így a gyerekeit is 100 százalékban az állam pénzén nevelte fel. De ha ennél tovább megyünk, és elkezdenénk kapargatni, miből is futotta a “saját lábán álló” Ráhelnek a svájci luxusegyetemre, vagy hogy került Gáspár angol elit katonai egyetemre, és miből is gazdagodott meg az egész család, meg lennék lepve, ha nem ott is a közösből kiemelt pénzeket találnák.

 

A gyermek egy közjószág. Orbán Viktor gyermekei biztos, hogy azok.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top