Politika

Nem várt fordulat: rendőrségi ügy lesz Orbán Viktor mondataiból

hirhugo.hu

Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik, Orbán Viktor egy vihart kavart mondatai landolnak a rendőrség asztalán






 

A miniszterelnök múlt hét pénteken azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni. Ezt az EMMI később cáfolta. A Jobbik feljelenti Orbán Viktort rémhírterjesztés vádjával.

 

A Jobbik közleményében azt írja, “a kijelentés nemcsak érzéketlen és pökhendi, de egyben rémhírterjesztés is – ami büntetendő cselekmény”.






 

Hozzátették, az EMMI cáfolatával Orbán Viktor “kijelentése tehát egyértelműen valótlan, hovatovább alkalmas az emberek dezinformálására, illetve széles körben zavar és nyugtalanság keltésére”.

A párt szerint “Orbán Viktornak tisztában kellett lennie azzal, hogy az állítása valótlan”, ha pedig kiderül, hogy nem tudott az oltási protokollról és “nem állapítható meg a szándékos elkövetés”, akkor “a cselekmény büntetőjogi következményei helyett a politikai következményeit kell viselnie”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top