Politika

Rogánék hitelbotránya már az időjárást is kiütötte!

Pestibulvar.hu

Egészen elképesztő, milyen nagy visszhangja van Rogánék hitelbotrányának! A több mint másfél milliárdos kölcsön már az időjárás előrejelzésébe is belekavart!

 


Szinte már görcsös erőlködéssel tagadja a fideszes propaganda, hogy Rogán Antal új feleségének családja a Budapest Banktól felvenni tervezett több mint másfél milliárdos hitelből vásárol földet. A jelek szerint ki lett adva a parancs, hogy a hírt minden fronton cáfolni kell, mert – mint azt a 444.hu felfedezte –

A KÖPÖNYEG.HU IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZŐ PORTÁL IS BESZÁLLT ROGÁNÉK TAGADÁSI KAMPÁNYÁBA!

 

Az eddig csupán ciklonokkal, esővel, hóval és várható hőmérsékletekkel foglalkozó portál Facebook oldalán ugyanis pár napja szó szerint ezt írta: „Rogán Antal felesége semmilyen földet nem szerzett. Az érintett bank közleményben cáfolta az álhíreket. Origo Itthon #OrigoItthon #RogánAntal”

A Köpönyeg.hu ahhoz a New Wave Mediához tartozik, ami a KESMA nevű kormányzati óriásalapítvány része, de eddig semmilyen politikai tartalmat nem közöltek. Éppen ezért a váratlan színvallás nagy megdöbbenést okozott az olvasók között. Ám az igazi meglepetés csak ezután jött: a kommentek között megjelent az Országos Meteorológiai Szolgálat hozzászólása is, amelyben

AZ ÁLLAMI INTÉZMÉNY AZT ÍRTA: „AKIT AZ IDŐJÁRÁS IS ÉRDEKEL ESETLEG, AJÁNLJUK MAGUNKAT.”

 


A szakmai visszavágás tökéletes, bár nem biztos, hogy a fideszes fennhatóság alatt működő meteorológusokat megdicsérték érte.

0215 Meteo reagalas

A Köpönyeg.hu egyébként a többi kommentben is kapja a kritikát rendesen. Van, aki például ezt írta:

„SOKAN NEM ÉRTIK, HOGYAN KERÜL IDE EZ A POSZT, PEDIG A NAPNÁL IS VILÁGOSABB: ROGÁN MAGYARÁZKODÁSA ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG.”

 

A köztudottan vicces álhíreket közlő Hírcsárda pedig így kommentálta a történteket: „Akit az álhírek is érdekelnek esetleg, ajánljuk … ja nem, azok olvassanak csak origot”…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top