Politika

Megvan mik lesznek a nemzeti konzultáció fő témái (+videó)

nyugatifeny.hu

Dömötör Csaba bejelentette.


“Napokon belül kezdődik a nemzeti konzultáció az újranyitásról” – jelentette be Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalán.

 

Dömötör részletezte a konzultáció egyik fő kérdése az lesz, hogy a korlátozó intézkedéseket fokozatosan vagy a járvány végén egy lépésben kell feloldani.

 

Egy másik kiemelt téma lesz a védettségi igazolványok ügye. Dömötör szerint itt ezzel kapcsolatban várják a véleményeket, hogy a vakcinaigazolvánnyal rendelkezők kapjanak-e felmentést egyes korlátozó intézkedések alól.

 

Egy kérdés biztosan érinti az este 8 utáni kijárási tilalmat, illetve több kérdés vonatkozik majd az éttermek, a szállodák és a sportlétesítmények újranyitására – mondta Dömötör.


 

Illetve a konzultációban azzal kapcsolatban is véleményt lehet majd mondani, hogy a járvány végéig csak azok a külföldiek jöhessenek-e Magyarországra, akiket beoltottak vagy védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top