Politika

Varga Judit úgy tudja, Ausztráliában már megbukott a Momentum

nyugatifeny.hu

Mára becsukhatjuk az internetet.


Az Orbán Viktor által a Facebook megszorongatásával megbízott Varga Judit csütörtökön újabb bejegyzést tett közzé (hol máshol?) a Facebook-oldalán.

 

A válófélben lévő “igazságügyi” miniszter posztját változtatás nélkül idézzük:

“⚠️ Ausztráliában már megbukott a Momentum és a baloldali ellenzék ötlete. Az országban a Facebook inkább letiltja a napi híreket, hogy elkerüljék a fizetendő bírságot.

📌 Mint ismeretes az európai szabályozásba pont ezt az ausztrál gyakorlatot akarja átültetni a Momentum. Ezzel szemben Magyarországon jól működő példa van arra, hogy a Facebook hogyan veszi ki a részét a közteherviselésből.

📌 A reklámadó befizetésével a tech óriás azt jelezte, hogy be kívánja tartani a magyar törvényeket. Emlékezzünk rá, mennyien mondták azt, hogy ez lehetetlen.

📌Vitáink persze vannak és lesznek is a nagy technológiai cégekkel szemben. De mi semmi mást nem kérünk rajtuk számon, mint amit a jogszabályok minden más vállalattól is megkövetelnek: az átlátható, ellenőrizhető működést és a törvények betartását.

⚠️ A Gyurcsány Ferenccel szövetkező Momentum ötlete a gyakorlatban megbukott.

Az Igazságügyi Minisztérium viszont tovább dolgozik a nyitott problémák megoldásán. ✌️🇭🇺”

 


Varga Judit posztját itt tudod kommentelni (amíg le nem tilt téged is):

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top