Politika

Az MSZP-s Komjáthi fantasztikus dolgot jelentett be – le a kalappal az MSZP előtt

balramagyar.hu

Képviselői fizetésemelés: az MSZP-frakció tagjai a Szolidaritási Alapba utalják a pénzt






 

Az MSZP országgyűlési képviselői ahogyan eddig is, úgy ezután is a párt által létrehozott Szolidaritási Alapba juttatják el a fizetésemelésüket, amelyen keresztül a párt különböző karitatív és segélyakciókat támogat.

 

Az MSZP az elmúlt időszakban a Szolidaritási Alapon keresztül közel 12 tonna tartós élelmiszer vásárlásával, az iskolakezdés költségeinek enyhítésére és a járvány elleni védekezésre majd a karácsonyi ünnepek szebbé tételére indított karitatív akcióival nyújtott segítséget azoknak a családoknak, akiket a járvány lehetetlen, vagy nehéz helyzetbe hozott.

 






Mindezek mellett az MSZP ezen az alapon keresztül közvetlen segítséget tudott nyújtani a frontvonalban, az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók számára tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésével.

Továbbá a járvány elleni sikeres védekezés érdekében döntött a párt Országos Elnöksége a Fővárosi Önkormányzat pedagógus tesztelési akciójának támogatásáról.

 

Amennyiben tehát emelkedik képviselőink fizetése az annyit jelent, hogy több kerül a Szolidaritási Alapba, több pénz jut a támogatásra méltó és érdemes ügyekre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top