Politika

A Nagy Blanka bugyiját vizslató Pesti Strici ocsmány üzenetet küldött a Néppártnak

nyugatifeny.hu

Megint megmutatta, milyen az igényes újságírás.






A Fidesz végre kilépett az Európai Néppártnak nevezett latrinából. Manfred Weber és a többi gerinctelen csúszómászó sziszeghet tovább odabent a sötétben, de a budiajtó rájuk lett csapva, túl sok már nem hallatszik belőlük, legfeljebb dühödt sziszegésük. Végre friss levegőt szívhatnak a magyar képviselők, s velük együtt Magyarország is — írta a korábban a 18 éves Nagy Blanka bugyijáról fényképet posztoló Pilhál Tamás, a Pesti Srácok propagandistája legújabb “publicisztikájában”.

 

Ebben kifejti, hogy az Európai Néppárt valójában az ellenségünk, keresztény, konzervatív, nemzeti alapjait pedig elvesztette. Szerinte

“ma már nincs különbség a néppárt és a kommunista-szocialista-liberális-zöld pártok mondókájában.”

 

Van a dolgozatban még néhány erős mondat:

“Az Európai Néppárt elárulta eredeti elveit, s mára gyakorlatilag a liberális és kommunista internacionálé egyik fiókszervezete lett. Vérbő bolsevikokká váltak. Bármilyen tetszőleges témában ugyanazt mondja Tusk vagy Weber, mint Verhofstadt, Cseh Katalin vagy Apró-Dobrev Klára.

 






Egy nagykoalíció, egyetlen undorító brancs az egész. Közben a függöny mögött néhány elmebeteg filantróp vigyorog.

Ezek Európa sírásói.

Egy afrikaiak és ázsiaiak tízmillióival elárasztott, turmixkontinenst akarnak a mi (egykor) csodálatos Európánkból. Ahol az emberek a szó szoros értelmében azt se tudják, fiúk-e vagy lányok. S valljuk be: a hadművelet a nyugati országokban parádésan halad.”

 

Ne feledjük, hogy ugyanez a Pilhál nevezte az SZFE-t liberális hüllőkeltetőnek, ezután pedig állati ürülékhez hasonlította a diákokat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top