Politika

Kiderült: A NER-haverok tömött kaszinóit messzire elkerüli a rendőrség a járvány alatt

nyugatifeny.hu

Is.






Mindössze két alkalommal vizsgálódtak a rendőrök, akkor is ugyanabban a kaszinóban, a cégadatok alapján nagy valószínűséggel nem NER-kötődésű “kártyateremben”, ahol mindent rendben találtak — közölte a Polgári Válasz Facebook-oldalán szerdán.

 

Bencsik János képviselő nyújtott be kérdést még február 1-jén fordult az országos és a budapesti rendőr-főkapitánysághoz, valamint Müller Cecília országos tisztifőorvoshoz, hogy megtudja, hányszor ellenőrizték járványügyi szempontból az országban működő kaszinókat.

 

Az előzmény az volt, hogy — mint arról mi is beszámoltunk — a Telex rejtett kamerás videót tett közzé a Las Vegas Casinóban zajló esti életről. Az ehhez tartozó cikk tanúsága szerint

az egyik, vidékről Budapestre utazó férfit még maszk nélkül is beengedték a kaszinó munkatársai.

 

Bencsik János most kapott választ a rendőrségi ellenőrzésre vonatkozó kérdésére, amelyből kiderült:

“az egyenruhások mindössze két alkalommal vizsgálódtak, akkor is ugyanabban, a cégadatok alapján nagy valószínűséggel nem NER-kötődésű “kártyateremben”, ahol mindent rendben találtak.”

— írják a posztban. Müller Cecília pedig arról tájékoztatta a képviselőt, hogy ő nem illetékes a kaszinók kérdésében.

 






“A hatóságok tehát maguk ismerték be: nem elég, hogy a kaszinókat cinikus módon nem sorolják vendéglátóhelyek közé, s így nyitva tarthatnak, még azokat a járványügyi szabályokat sem kérik rajtuk számon, amelyek egyébként rájuk is vonatkoznának.”

— fogalmaznak.

 

A bejegyzést itt tudod elolvasni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top