Politika

Parragh szerint ha az átoltás eredményt hoz, akkor elvileg nyárra újra beindul minden

fuggetlennemzet.hu

Miután Gulyás Gergely csütörtökön bejelentette, hogy két hétre szigorúbb korlátozó intézkedéseket vezetnek be Magyarországon, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Magyar Nemzetnek azt mondta:






 

„Nem volt választás, muszáj volt lépni. A gazdaságban további károkat okoz a korlátozás, de ha az átoltás eredményt hoz, akkor elvileg nyárra újra beindul minden”

 

Parragh szerint fontos, hogy a gyártással foglakozó cégek nem zárnak be, azok ugyanis az elmúlt időszakban a munkaszervezés területén felkészültek a védekezésre. Azt mondta, ez a szolgáltatási szektorra is igaz ugyan, de ott nagyon magas a kontaktusok száma.






 

A gyárak is megtették azokat a lépéseket, amelyek óvják a munkatársak egészségét, és ezzel fenntartják a termelést. Az autógyárakról azt mondta, magas a rendelésállományuk, így a tevékenységük nincs veszélyben, viszont az nehéz helyzetbe hozná a működést, ha sorra betegednének meg a dolgozók.

 

„A járvány terjedésének jelenlegi felfutásában nem lehet mást tenni, mint korlátozni a közösségi találkozásokat. Az emberek egészségének és életének a megóvása mindennél fontosabb.”

Forrás: HU




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top