Politika

Szijjártó Péter úgy gondolja, Brüsszelben már fontosabb a Fidesz, mint a járványhelyzet

nyugatifeny.hu

Szerinte Weber a Fidesz eltávolításával tölti az értékes munkaidejét.






Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtök reggel osztotta meg a véleményét a Facebook-oldalán azzal kapcsolatban, hogy egy nappal korábban a Fidesz “kilépett” az Európai Néppártból.

 

A külügyminiszter szerint miközben Európában tombol a koronavírus-járvány okozta válsághelyzet, és naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus miatt, Manfred Weber, néppárti frakcióvezető

azzal tölti a munkaidejét, hogy “a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt.”

 






“Itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést: az Európai Parlament legnagyobb frakciójának havonta sokezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges? A választ mindannyian el tudjuk képzelni.

Manfred Weber szégyellje magát!
Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet”

– vélekedett Szijjártó Péter.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top