Politika

Totális káosz – Összeomlott az oltási rendszer!

Forrás: MTI / Komka Péter

Egyre kaotikusabb a kormány oltási rendszere, nem egyszer fordult elő, hogy több száz kilométerre levő oltópontra irányították az embereket.

 






Az eredeti tervek szerint, minden 60 évnél fiatalabb krónikus beteget kiértesítettek volna SMS-ben, aki a most hétvégére tervezett tömeges oltási programban megkaphatta volna az AstraZeneca oltóanyagát,

CSAKHOGY HIBA LÉPETT FEL A RENDSZERBEN.

 

444.hu közlése szerint, több olyan beteget is érdesítettek, aki már megkapta az első oltást, illetve voltak olyanok, akiket a lakhelyüktől több száz kilométerre lévő oltópontra irányítottak.

Az oltási rendszer összeomlására az operatív törzs is reagált a napi járványadatokról szóló közleményében.

Mint írták:

“AZ ERRE A HÉTVÉGÉRE MEGHIRDETETT TÖMEGES OLTÁSI AKCIÓ TECHNIKAI HIBÁK MIATT ELMARAD.

 






Az a több mint 70 ezer 60 év alatti krónikus beteg, akit csütörtökön SMS-ben hívtak oltásra, más időpontban lesz beoltva. A hiba javítása zajlik, minden érintettől elnézést kérünk”.

 

Azonban a közlemény megjelenése után nemsokkal, a napi tájékoztatóból törölték ezeket a sorokat! A lap kereste az operatív törzset, hogy mi történt pontosan, és mikor sikerül helyrehozni a fennálló problémát, de kérdéseikre nem kaptak választ.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top