Politika

A Fidesz úgy tudja, hogy ha a baloldalon múlna, akkor senki nem lenne beoltva

nyugatifeny.hu

A magyar oltási program szerintük példaértékű Európában.






Ha az oltásellenes baloldalon múlna, nem lennének oltva a magyar emberek — reagált a Fidesz szombaton hat ellenzéki párt közös nyilatkozatára.

 

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében azt írták:

“a baloldal képviselői olyanok, akik keveset tudnak, de azt is rosszul”.

 

Az oltás nem állt le, ezen a hétvégén több mint százezer embert oltanak be.

 

Vasárnap estére a beoltottak száma Magyarországon meghaladja majd az egymilliót — hangsúlyozták.

 






Hozzátették: a baloldali pártok mindent megtesznek azért, hogy lebeszéljék, elbizonytalanítsák az embereket a védőoltástól, pedig a védőoltás a leghatásosabb fegyver most a vírus ellen.

Azt is bevallották, hogy azért teszik ezt, mert szerintük minél jobban elhúzódik a járvány, minél több a beteg és a halott, nekik annál nagyobb esélyük van a hatalomra — fogalmaztak.

 

A közleményben rámutattak: a magyar oltási program példaértékű Európában. Magyarország a második az uniós oltási ranglistán, hamarosan átlépi az egymilliót a beoltottak száma, ami a jól szervezett, ütemes oltásnak, és annak köszönhető, hogy számos uniós tagállammal ellentétben nem csak három, hanem már öt vakcinával lehet oltani az országban.

 

Hat ellenzéki párt — a DK, az MSZP, az LMP, a Jobbik, a Momentum és a Párbeszéd — szombati közös közleményében azt követelte, hogy egy, a járványügyi szakemberek, az orvosi kamara és az önkormányzatok bevonásával létrejövő szakmai testület, a “Nemzeti Oltási Bizottság” vegye át az oltási program megtervezését és végrehajtását a kormánytól. A rendelkezésre álló vakcinákat pedig lakosságarányosan adják át az önkormányzatoknak.

(MTI) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top