Politika

Bejelentették: Önkéntes orvosnak áll hétfőtől Újbuda DK-s polgármestere (+videó)

nyugatifeny.hu

Visszaveszi a fehér köpenyt.






A jövő héttől újra felveszem a fehér köpenyt, hogy önkéntes orvosként segítsek a járvány elleni küzdelemben — közölte Dr. László Imre, Újbuda DK-s polgármestere online sajtótájékoztatóján szombaton.

 

A politikus elmondta: látja, mekkora a baj az országban, és mennyire elszabadult a vírus, így belátta, akkor segít a legtöbbet, ha

orvosként vesz részt a küzdelemben.

 

Hangsúlyozta: aki egyszer orvos volt, az orvos is marad,

“a fehér köpenyt le lehet venni, az emberekért érzett felelősséget azonban soha. Én is orvos vagyok, az voltam mindig, és az is maradok.”

— fogalmazott.

 

A jövő héttől tehát a politikus önkéntes orvosként vesz részt a védekezésben a kerületi rendelőintézetben a feleségével együtt, aki szintén önkéntes segítőként jelentkezett.

Hogy pontosan mi lesz a feladatuk, azt a rendelőintézet igazgatója dönti majd el.

“A döntésemet kedden jelentettem be a kerületi Operatív Törzs ülésén, így a városvezetés egyik részét sem fogja meglepetésként érni. Azért teszem, hogy minél hamarabb túllegyünk a járványon, és mert orvosként, polgármesterként és európai magyarként is ez az egyetlen helyes döntés.”






— mondta.

 

A videót itt tudod megnézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top