Politika

Elárulta a fideszes politikus, miként juthat pénzhez egy ellenzéki város!

Forrás: Facebook.com / Jászsági Térségi Tv

A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik kormányzati intézkedése, hogy épp azoktól vonják meg a pénzt, akik a legközelebb vannak az emberekhez és helyben tudnának segíteni, tehát az önkormányzatoktól.

 






Mint az már korábban kiderült, a kormány nem hagy magára mindenkit, a legtöbb fideszes nagyváros bevételkiesését kompenzálta, Jászberény képviselőtestületének kormánypárti frakcióvezetője pedig most elárulta, miként juthatna pénzhez egy ellenzéki város.

A RECEPT EGYSZERŰ: MÉLYEN BE KELL NYALNI A FIDESZNEK!

 

Tamás Zoltán az ellenzéki városvezetésnek azt tanácsolta, hogy ha pénzt kér a kormánytól, akkor álljon le annak kritizálásával. Ezt a személyes jó tanácsot a helyi Fidesz-frakciójának vezetője később a tévében is megismételte:

 

“Úgy kellene kommunikálni, hogy addig amíg pénzt kérünk, (..) szeretnénk támogatásokat kérni, szeretnénk engedményeket kérni, addig a negatív kampánnyal, a kormány szidásával, a képviselő úr [Pócs János] állandó negatív színben való feltüntetésével álljon le. És akkor írjon pozitív levelet.” – idézi cikkében a 444.hu.





Eszerint, ha egy ellenzéki városvezetés szintén szeretne kompenzációhoz jutni a bevételmegvonások miatt, akkor nincs más dolga, mint felhagyni elveivel, szembefordulni saját pártjával, leállni a kormány kritizálásával, és olyan hazug levelet írni, melyben dicsőítik Orbánékat!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top