Politika

Szijjártó a lett tévében jelentette be, hogy mikor oltják be koronavírus ellen

nyugatifeny.hu

Kiderült az is, hogy melyik vakcinára szavaz.






Szijjártó Péter minden olyan vakcinát elfogad, amit magyar szakértők engedélyeztek, de leginkább Szputnyik V-t szeretne – írja az ATV.hu.

 

A külgazdasági és külügyminiszter február közepén még azt mondta, neki teljesen mindegy, hogy melyik védőoltást kapja meg, amilyen vakcina jut, és emlékeztetett arra is, hogy ő novemberben esett át a fertőzésen.

 

Azóta viszont Orbán Viktor is megkapta a kínai Sinopharm oltását, Szijjártó pedig a múlt heti rigai tartózkodása során, a lett LTV-ben mondta be, hogy

pénteken oltják be COVID-19 ellen.

 






A külügyminiszter az LTV kérdésére megerősítette, kész elfogadni minden olyan oltást, amelyet magyar szakértők engedélyeztek, de leginkább az orosz Szputnyik V-t szeretné.

 

HVG360-nak adott interjújában ezzel kapcsolatban Szijjártó Péter úgy fogalmazott, ő közgazdász, nem biológus, nem járványügyi szakember, de úgy nőtt fel, hogy mindig a Szovjetunióból származó oltóanyagot fecskendeztek belé.

(atv.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top