Politika

Varga Judit szerint magyarország nem bírál egyetlen tagállamot sem, de elvárjuk, hogy minket se támadjanak

fuggetlennemzet.hu

A nemzeti jogrendszer és a jogi kultúra alapos ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni – írta Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán vasárnap annak kapcsán, hogy egy francia magazin alapítójával beszélgetett.






 

“Aktuális témákról beszélgettem a francia Putsch közéleti magazin alapítójával, melynek köszönhetően a magyar kormány álláspontja már Franciaországban is megismerhetővé vált” – jelezte a bejegyzésben. “Jogállamiság tekintetében nézőpontunk változatlan: a nemzeti jogrendszer és a jogi kultúra alapos ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni” – fogalmazott.

 

A miniszter hangsúlyozta, hogy a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszéd és az alkotmányos identitás elismerése építhet bizalmat Európa országai között. “Magyarország éppen ezért nem bírál egyetlen tagállamot sem, de elvárjuk, hogy minket se támadjanak” – írta Varga Judit a Facebook-oldalán.

Forrás: HU




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top