Politika

Az NNK szerint 600.000-rel kevesebb embert oltanak be húsvétig, mint amennyit Orbán mondott

nyugatifeny.hu

De lehet, hogy még ennél is kevesebbet.






Orbán Viktor öt napja még azt mondta, hogy 2,4 millió embert oltanak be húsvétik, de szerdán a Kossuth rádió műsorában a Nemzeti Népegészségügyi Központ illetékese, Galgóczy Ágnes már csak 2 millióról beszélt — szúrta ki a Portfolio.

 

Az is tény, hogy

tizenkét napja Orbán még 2,6 millió emberről beszélt.

 

Szerdán Galgóczy azt mondta a Jó reggelt, Magyarország!-ban, hogy már több mint 3 millió ember regisztrált, majd hozzátette:

“április elejéig igyekszünk majd tulajdonképpen 2 millió embert védőoltásban részesíteni.”

 






Ez a szám sem teljesen biztos, hiszen Galgóczy úgy folytatta:

“Ez azért tényleg függ attól, hogy azok az oltóanyag szállítmányok, amiket Magyarország lekötött, illetve megvásárolt, azok időben meg is érkeznek és felhasználhatóvá válnak.

Tehát természetesen láthatjuk, hogy folyamatos a regisztráció, tehát egyre több ember szeretne védőoltást, és én azt gondolom, hogy ütemezetten, nyárra a védőoltások érkezése, illetve a regisztráció növekedése függvényében nagyon sok embert sikerül már védőoltásban részesíteni, és egy közösségi nyájimmunitást is kialakítani.”

(Portfolio nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top