Politika

Egymás hegyén-hátán, összezsúfolódva várakoztak az idősek az esztergomi oltópontnál

(Kiemelt kép: 444.hu)

Volt, akinek két órát kellett sorban állni. A fotózást pedig betiltották.






Egyszerre annyian álltak sorba COVID-oltásért az esztergomi Vaszary Kolos Kórház reumatológiai osztályánál szombaton, hogy nem lehetett tartani a megfelelő távolságot – írja a 444.hu.

 

A lap, egyik helyszínen tartózkodó olvasója ugyanis azt írta, habár 14 órára vitte oltásra az édesanyját, de akkor még a 13 órára berendeltek sem kerültek sorra.

 

A beszámoló szerint a beengedést ellenőrző katonától azt a tanácsot kapták, hogy menjenek vissza 16 órára, illetve figyelmeztette arra is, hogy

a kórházparancsnok 10 ezer forintra bünteti a jogosulatlan fényképezést.

 





24.hu szintén esztergomi beszámolókra hivatkozva azt írja, hogy a kórháznál óriási volt a torlódás és a várakozási idő is jelentős.

Egyik olvasójuk a 81 éves édesanyjával két órával a kapott időpont után is még öt méterre volt az épület bejáratától.

 

A férfi szerint a sorban rengeteg volt az idős ember, akiknek végül székeket vittek ki. A érfi emellett azt is állította, hogy a beengedésért felelős katona töröltette a várakozók által a kórház előtt készített képeket, és rászólt arra, aki fotózni próbált.

(444.hu/24.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top