Politika

Motivációs elismerésként milliós jutalmakat osztottak ki 22 államtitkárnak a világjárvány közepén

nyugatifeny.hu

Van olyan, akit 3,5 millió forint extrapénzzel motiváltak.






A koronavírus-járvány és a gazdasági visszaesés ellenére közel kéttucatnyi államtitkár kapott milliós jutalmat az 2020-ban – szúrta ki a Blikk.

A kiválasztottak “motivációs elismerés” címen egyhavi illetményüknek megfelelő extrapénzt kaptak, Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár pedig összesen kéthavi bónuszt kapott, vagyis 3,5 millió forintot.

 

A minisztériumok közül összesen hat helyen osztottak ki bónuszokat. A Blikk összesítése szerint a legjobban a Miniszterelnöki Kabinetirodán, a kormányirodán és a honvédelmi tárcánál dolgozhattak a vezetők, itt ugyanis a közigazgatási államtitkárokon kívül valamennyi államtitkár kapott pluszjuttatást.

 

Emellett az sem jelentett akadályt, ha az államtitkár képviselőként is dolgozott,

így a Fidesz-frakciót erősítő Németh Szilárd, Farkas Sándor, Tuzson Bence, Dömötör Csaba és Fónagy János is motivációs elismerést kaphatott.

 






A Pintér Sándor vezette Belügyminisztériumban, illetve a Szijjártó Péter irányítása alá tartozó Külgazdasági és Külügyminisztériumban viszont nem osztottak jutalmat.

(Blikk nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top