Politika

Ilyen nincs: A Fidesz fizetett hirdetésben reklámozza a Kutyapárt-rajongó Schiffer Andrást

nyugatifeny.hu

Ilyet még nem láttunk.






Beszámoltunk róla, hogy az állítólagos “visszavonulása” óta minden korábbinál többet szereplő Schiffer András kedden az ATV főműsoridős adásának vendége volt.

 

Schiffer hosszan mocskolta az ellenzéki pártokat, amelyek összefogtak Orbán Viktor leváltásáért, egyedül a külön listán induló Kétfarkú Kutya Pártot éltette, hozzátéve, hogy ő biztosan a kutyákra fog szavazni 2022-ben.

 

A keddi Egyenes Beszédnek Schiffer mellett vendége volt Fürjes Balázs Budapest-ügyi államtitkár is (a Fidesz vélhetően őt indítja főpolgármester-jelöltként, ha Karácsony Gergely esetleg faképnél hagyná a budapestieket, és újra elindulna miniszterelnök-jelöltként).

 

Csütörtökön meglepő fizetett hirdetést szúrt ki a Nyugati Fény a Facebookon: ebben Fürjes Balázs meleg szavakkal dicséri Schiffert, és visszahívja őt a politika élvonalába.






 

Hogy miért éri meg egy Kutyapárt-szimpatizáns, állítólag “ellenzéki” megmondóembert fizetett hirdetésben dicsérnie a Fidesznek, az rejtély.

 

Annyi biztos, hogy a hatalom nem kis pénzért reklámozza Schiffert, cikkünk írásának idején a hirdetésen már több mint 1200 like volt:

.

A Facebook hirdetési információablaka szerint Fürjes 18 év fölötti budapestieket próbál megcélozni a Schiffer Andrást reklámozó posztjával.

.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top