Politika

Kövér László akcióban: A házelnök kétmillióra büntette Vadai Ágnest

nyugatifeny.hu

Belejött a büntetésbe, mint kiskutya az ugatásba.






Egyhavi tiszteletdíjával megegyező, azaz 2 058 360 forintos büntetést kapott Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől Vadai Ágnes, a DK alelnöke.

 

A hírt a képviselő osztotta meg Facebook-oldalán csütörtökön.

 

A hivatalos indoklás az volt, hogy a képviselő Dömötör Csaba államtitkár felszólalásába belekiabált, és

„a parlamenti szokásokhoz képest is kirívóan hangos és folyamatos közbeszólásokat tett, amelyek a felszólalást már jelentősen megzavarták”,

és felszólítás után sem hagyta el az üléstermet.

 






“Levelet kaptam, Life. Az önbíráskodó házmestertől. A lényeg, hogy megbüntet. Egy havi fizetésemet vonja el, mert múlt héten hangosan, de jogosan beszóltam a kormánynak és arra a mondatára, hogy menjek ki a teremből, azt mondtam, hogy NEM. Ez az ember összetéveszti a szezont a fazonnal. A saját magára szabott szabályokat se ismeri. Ahhoz persze gyáva volt, hogy a házi őrségével vitessen ki.”

— fogalmazott bejegyzésében Vadai Ágnes, aki a Telexnek elmondta: Dömötör oltásellenesnek nevezte az ellenzéket, erre kiabálta be Vadai, hogy az államtitkár hazudik.

 

Kövér erre felszólította, hogy ne kiabáljon, miután pedig erre azt reagálta, hogy muszáj elmondania az igazságot, azt mondta neki, hogy menjen ki a teremből. Erre a képviselő nemmel felelt.

Vadai Ágnes fellebbezni fog mentelmi bizottságnál, de szerinte nem jár majd sikerrel.

 

Szerinte a házelnök egyoldalúan dönt a hasonló ügyekben.

 

A képviselő bejegyzését itt tudod elolvasni:

 






Kövér László márciusban már kirótt egy rekordösszegű büntetést Tordai Bencére, mert a képviselő az ülésteremben odament egy mobiltelefonnal Varga Mihály pénzügyminiszterhez, és megkérte:

“küzdjünk együtt azért, hogy a kormány adja vissza azt a közel 10 milliárd forintot, amit a múlt év végén indoklás nélkül elvett a II. és a III. kerületi szakrendelőktől”.

 

korábbi rekordnak számító 4,4 millió forintos büntetést ősszel Jakab Péterre szabta ki Kövér László, miután a Jobbik elnöke egy zsák krumplit próbált Orbán Viktor miniszterelnöknek adni az Országgyűlésben, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy szerinte a borsodi időközi választáson trükközéssel nyert a Fidesz jelöltje.

 

Kövér már jóval 80 millió forint feletti összegnyi büntetést szabott ki képviselőtársaira az elmúlt 10 évben, különös figyelemmel kitüntetve az ellenzéki képviselőket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top