Politika

Csoda történt: Kásler látott “egy ifjút életre kelni” 102 napos lélegeztetés után (+videó)

nyugatifeny.hu

Meglátogatta a “fáradt és elégedett” kollégáit.






“A járvány harmadik hullámának csúcsán felkerestem a világjárvány elleni küzdelem egyik fellegvárát, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetet”

– mondta Kásler Miklós a Facebook-oldalára feltöltött videóban, amelyben látható, hogy az emberi erőforrások minisztere steril körülmények között találkozott a kórházi dolgozókkal.

 

Az emberi erőforrások minisztere a videóban arról beszélt, meggyőződött arról, hogy az egy éve tartó “folyamatos küzdelem ellenére a kollégák odaadása változatlan maradt”.

 

Kásler szerint a kórházi oltópont felkeresése során “örömmel nyugtázta”, hogy az oltások beadása rendben zajlik, és elmondása szerint

az intézetben dolgozók sok gyógyulásról számoltak be neki, egy fiatal férfi például 102 napos lélegeztetés után gyógyult meg.

 

Mint mondta, megérintette ez a találkozás, hiszen látott “egy ifjút életre kelni” – fogalmazott Kásler, hozzátéve,

látta régi kollégáit fáradtan és elégedetten, ahogy a jól felszerelt intenzív osztályt, amelyet közösen teremtettek meg.

 

A következő hetekben Kásler Miklós személyesen keresi fel a frontvonalban dolgozó kollégáit és a kórházakat azzal a céllal, hogy a védekezés legkritikusabb szakaszában közvetlen tapasztalatot szerezzen az egészségügyi ellátórendszer állapotáról.

 





Legutóbb az Országos Onkológiai Intézet intenzív osztályán járt, ahol ugyancsak meglátogatott egy fiatalembert, akit szintén 102 nap után engedtek ki az intenzív osztályról.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top