Politika

Menczer Tamás begurult: “Novellát” írt Gyurcsány Ferencről

nyugatifeny.hu

Megihlette a DK elnökének oltása.






Beszámoltunk arról, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke csütörtökön kapta meg a Pfizer vakcinájának első adagját. Menczer Tamás államtitkár annyira felháborodott ezen, hogy gyorsan írt egy rövid novellát Facebook-oldalára.

 

A dolgozatból kiderül többek közt, hogy Menczer szerint Gyurcsány Ferenc párttársa abba halt bele, hogy a politikát és a főnökét választotta az életmentő vakcina helyett, illetve hogy az oltásellenes DK-elnök felháborító módon merészelte felvenni az oltást, amit a magyar kormánynak köszönhet.

 

Szórakoztató irodalom csütörtök délutánra, logikát nem kell benne keresni, íme:

“Cím: És a lelkiismerete elbírta…

Alcím: Magát beoltatja, másokat lebeszél róla

Lenti történetnek természetesen semmi köze a valósághoz.






Vagy, ha mégis, az a véletlennek köszönhető.

Vagy egy korábbi baloldali miniszterelnöknek…

A hírek szerint valahol Európában van egy ország, név szerint Magyarország, gyönyörű és remek emberek lakják.
Állítólag, úgy 15 évvel ezelőtt éppen baloldali kormánya volt az országnak, és akkor jött egy baloldali politikus úr, aki a saját mentorát, főnökét megpuccsolta, és átvette a miniszterelnökséget, így az ország vezetését.

És a lelkiismerete elbírta.

Aztán a baloldali politikus úrnak volt egy elhíresült beszéde, amiből kiderült, hogy notórius hazudozó, plusz kormányzás címén tönkretette az országot.

És a lelkiismerete elbírta.

A hírek szerint egyébként a baloldali politikus úr egy, a kommunisták által elkobzott villában tengeti mindennapjait, de ez sem okoz lelkiismereti problémát.

Azt beszélik, hogy a vadprivatizációban gazdagodott meg, nagy tehetség nem kellett hozzá, valaki pénzt adott, és valaki megmondta, hogy ebből mit kell megvenni. Hogy a lelkiismerete elbírta-e? Mi az, hogy! Nagyon is! (Fábry valahogy úgy mondta, hogy nekünk a gazemberből is a silányabb jut.)

Állítólag a baloldali politikus úr néha egy kicsit olcsóbban adta magának az áramot, meg az úszómedencére kifizetett áfát visszaigényelte, de most minden kicsiségre tényleg nincs idő.

Fentiek miatt, talán joggal lehet azt gondolni, hogy az említett úr nem tökéletes, de nagycsütörtökön van ennél fontosabb.
Van.

Például az, hogy a baloldali politikus úr, mint aki ismét a baloldal vezére (hogy ez az ő tehetségét vagy a többiek tehetségtelenségét mutatja, azt most ne nyissuk ki), egy világjárvány idején oltásellenes kampányt folytatott és folytat.






Nem kell keleti vakcina! Emberkísérlet! Petíciót a vakcina ellen! A baloldali politikus úr ezt harsogta.

A hírek szerint lehetséges, hogy az egyik párttársa ebbe belehalt, mert a politikát és a főnökét választotta az életmentő vakcina helyett.
De baloldali politikus úr lelkiismerete ezt is elbírja.

Aztán eljött a nagycsütörtök. Baloldali politikus úrnak szóltak, mehet oltásra. És ő megy. Nem tudni, milyen vakcinát kap. Egy biztos: azért kaphat ma oltást, mert Magyarországon a kínai és az orosz vakcinának köszönhetően kétszer olyan gyors az oltás üteme, mint az uniós átlag.

És baloldali politikus úr megy, és felveszi az oltást. Mert saját magát fontosnak gondolja.

 

Csak saját magát gondolja fontosnak. “

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top