Politika

Itt a cáfolat: az ellenzéki vezetők egy rövidfilmben szedik szét a Fidesz legújabb hazugságkampányát (+videó)

hirhugo.hu

Oltásellenes baloldal- hazudja éjjel és nappal a Fidesz propaganda. A nyilvánvaló hazugságkampányt az ellenzéki vezetők, most egy közös videóban szedik szét.


 

Az összefogott ellenzéki pártok vezetői közös videóban buzdítanak az oltás felvételére. A filmet a Facebookon osztották meg a pártok.

 

A videón Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Szabó Tímea, a Párbeszéd, Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke, valamint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke mondja el gondolatait.

Mindannyian arra kérik a nézőket, hogy oltassák be magukat, mert csak így lehet véget vetni a járványnak.

 


A videóban ugyanakkor felelőssé teszik az Orbán-kormányt a súlyos halálozási adatokért, a védekezés hibáiért, valamint a sportra és vadászkiállításra elherdált tízmilliárdokért.

 

A propaganda média teszi a dolgát éjjel és nappal hazudik, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valóság!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top