Politika

Szlovákia megmutatta: ilyen egy normális miniszterelnök- nekünk ilyen miért nem jut?

hirhugo.hu

Eduard Heger, újonnan kinevezett szlovák kormányfő nem tervezi, hogy elköltözik a pozsonyi panellakásból, ahol a feleségével és a négy gyermekével él – írja a Körkép.


 

Ez a lakás közel van a városhoz, úgyhogy feltételezésem szerint a szolgálati lakást nem fogom használni – jelentette ki az új miniszterelnök, akinek a pozsonyhidegkúti panelházban van a négyszobás lakása.

 

A Közjogi Méltóságokat Védő Hivatal munkatársainak azonban nem lesz könnyű megoldani a védelmét.

 

Közben Igor Matovičot is védeni fogják. A távozó kormányfőnek 90 napig van jogosultsága állami testőrökre, aminek esetleges meghosszabbításáról az új kormányfő, Eduard Heger fog dönteni. Igor Matovič ezenkívül a kormány tagjaként továbbra is jogosult lesz limuzinhasználatra sofőrrel.

Az Eduard Hegerrel történt helycsere után Igor Matovič 357 euró bevételtől esik el. AMíg kormányfőként havonta 6793 eurót keresett, addig pénzügyminiszterként és miniszterelnök-helyettesként havonta 6436 eurót vihet haza.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top