Politika

Valami nagyon eltörött Menczer Tamásban, húsvéthétfőn leprázta az “oltásellenes baloldalt”

nyugatifeny.hu

Fájdalmas.






Mi sem bizonyítja jobban, hogy a post-truth (valóság utáni) politika korszakában élünk, mint az, hogy miközben az ellenzék lépten-nyomon az oltás felvételére buzdítja a követőit (ma éppen egy közös videóban), azalatt a kormány az adófizetők pénzéből lejáratókampányt indít az “oltásellenes ellenzék” ellen.

 

A kormány láthatóan lemondott róla, hogy a 80 IQ fölöttieket is megszólítsa, és immár kizárólag a szellemileg legvédtelenebb honfitársainkhoz szól az üzeneteivel.

 

Ehhez az irányvonalhoz mind képességeiben, mind orgánumában tökéletesen illeszkedik Menczer Tamás, Szijjártó Péter táskahordozójának szerepeltetése.

 

Menczer – egy pillanatra sem hagyva magát megérinteni az úgynevezett tényektől – húsvét hétfőjén is arról győzködi az embereket a Facebookon, hogy a magyar ellenzék “oltásellenes”.

 

A törekvés láthatóan az, hogy a 11 éve teljhatalommal uralkodó kormány a saját katasztrofális járványkezeléséért és a világrekord magyar halálozási számokért a hatalom nélküli ellenzéket tegye felelőssé.

 






Menczer Tamás zavaros ünnepi posztjában (mint írja: “locsóvers helyett”) képzelt párbeszédeket ad az ellenzéki pártvezetők szájába, magát pedig valami hős harcosként pozicionálja, aki “addig tolja a matrát amíg az oltásellenes baloldal elleni harchoz erre szükség lesz.”

 

A “politikus” posztját itt tudod kommentelni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top