Politika

“Egy nyikhaj, egy nagyon ostoba ember”- a népszerű tévés kiosztotta a Fidesz főokosát

hirhugo.hu

Vámos Miklós József Attila-díjas író Veiszer Alinda legújabb műsorában fejtette ki véleményét – írja a Telex.






 

A magyar kultúrpolitika egyik, magát mára megkerülhetetlenné lavírozó szereplőjének a neve is elhangzik a műsorban Veiszer Alinda szájából, válaszában Vámos ki sem ejti a nevét.

 

Olyan indulattal, ahogy te Demeter Szilárd publicisztikájára reagáltál, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez hasonlította, olyan indulattal ritkán reagálsz közéleti kérdésekre.

 

Vámos így reagált rá: Én az ostobaságra mindig nagyon arrogánsan reagálok, mert úgy érzem, hogy az ostoba emberek nagyobb bűncselekményekre is képesek. Akit említettél, az egy nagyon ostoba ember, borzasztó hülyeségeket írt.

Ráadásul egy kis nyikhaj, aki nem emlékszik arra, hogy Soros Györgynek óriási szerepe van abban, hogy itt nincs szocializmus. (…) Támogatott mindenkit, élen a Fidesz igen tisztelt politikusaival.

 






A sorosozás szerinte egyfelől nevetséges, másfelől a Göbbels-féle propagandaelvek mintáján zajlik.

 

Erre én arrogánsan reagálok, csak éppen a mondott személyre nem fogok többet, mert ő nincs azon a szinten, hogy én vele vitába szállja

 

Az interjúban beszél az öncenzúráról, ami szerinte mindenkiben van, így benne is: a legrosszabb pontokat nem fogom megírni magamról, vagy nem fogok dicsekedni olyan dolgokkal, amiket szégyellek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top