Politika

Schanda Tamás úgy tudja, a baloldal most már kommunista tempóban oltásellenes

nyugatifeny.hu

Épp a kínai egyetem kapcsán kezdett durva kommunistázásba.






„Felettébb visszatetsző, amikor önök kommunistáznak, akik az áhított hatalom megszerzése érdekében összefogtak a magyar kommunista párt utódpártjaival”

– válaszolta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a párbeszédes Szabó Tímeának és az LMP-s Ungár Péternek, akik írásbeli kérdést tettek fel a kínai gigahitelből és kínai alapanyagokból épülő Fudan Egyetem kapcsán.

 

A képviselők azt szerették volna megtudni, a kormány kinek az érdekeit tartja szem előtt az egyetem budapesti kampuszának megépítésével, illetve részleteket szerettek volna megtudni az egyetemmel kapcsolatban.

 

Schanda a Szabónak és Ungárnak írt válaszában hozzátette:

„A baloldalon kommunista tempóban gyártják és terjesztik az álhíreket, ahogyan kommunista tempóban támadják a biztonságos és hatékony vakcinákat is, miközben magukat beoltatják velük.

Ahol csak tudják, akadályozzák és hitelteleníteni próbálják a koronavírus-járvány elleni védekezést. Álságos, amit önök művelnek, vezérük, Gyurcsány Ferenc parancsára.”






 

Az államtitkár szerint a kormány tartja magát a megállapodáshoz, így a Fudan Egyetem és a Diákváros is meg fog épülni.

 

Szerinte ugyanis az egyetem hozzájárul a magyar felsőoktatás erősődéséhez, a beruházással pedig a dél-pesti, észak-csepeli térségben élők is jól járnak, hiszen növekedik a zöldfelület, és az új sportlétesítményeket a lakosság is használhatja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top