Politika

DK: A kormány már adathamisításra is képes, csak hogy a vakcinabeszerzési gyakorlatát igazolja (+videó)

nyugatifeny.hu

A Fidesz megpróbál bizalmatlanságot kelteni a biztonságos nyugati vakcinákkal szemben.






Mi is beszámoltunk róla, hogy a kormány vasárnap hozta nyilvánosságra azt, hogy a különböző oltások után hányan fertőződtek és haltak meg Magyarországon. Ahogy arról is írtunk, hogy ezekkel az adatokkal valami nagyon nem stimmel.

 

Ezt Dr. Karikó Katalin, USA-ban élő Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus, biokémikus, a szintetikus mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója is megerősítette, és reagált is a kormány által közöltekre.

 

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció hétfő délelőtti online sajtótájékoztatóján ezzel kapcsolatban azt mondta:

 

A kormány emberéletekkel játszik, amikor mindent megpróbál azért, hogy aláássa az emberek bizalmát az Európában már bevált oltóanyagokban.

Képesek akár adatot hamisítani és hazudni is az embereknek egy ilyen fontos ügyben, csak hogy igazolják az eddigi vakcinabeszerzési gyakorlatukat.

 

Varga úgy gondolja, a kormány ezzel embereket beszélhet le arról, hogy beadassák maguknak az egyik legnagyobb számban elérhető vakcinát, a Pfizert.

 






Akár a brit, akár az amerikai, vagy a szerb kutatást nézzük, a nyugati vakcina a legjobbak között szerepel.

Nagyon érdekes, hogy épp a keleti vakcinákra pártpolitikát építő magyar kormánynál történik minden másképp, mint bárhol máshol a világon.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top