Politika

Kíméletlenül sárba tiporták Orbánt a videó miatt, amiben arról beszél, hogy a tanárai megpróbáltak embert faragni belőle (+fotók)

nyugatifeny.hu

Nem sikerült az emberfaragás.


A mai nappal ismét rendhagyó érettségi kezdődött, hiszen a diákok csak online oktatással tudtak felkészülni a vizsgákra. Azok, akik egy ilyen időszak után írják az érettségijüket, még mindig a szerencsésebbek közé tartoznak, hiszen akik éppen most betegedtek meg vagy kerültek otthoni karanténba kontaktszemélyként, azok nem mehettek érettségizni.

 

Ezektől a diákoktól a vírus elvett egy év felkészülést, a kormány pedig most szó szerint elvesz tőlük egy évet, hiszen nem kezdhetik meg a tanulmányaikat ősztől az egyetemeken, főiskolákon, keresztfélévben pedig nem indul minden szak.

 

Orbán Viktor az érettségi apropójából videóval jelentkezett néhai gimnáziuma, a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium bejárata előtt beszélt arról, hogy élete legszebb éveit töltötte az iskolában, hiszen 5 fiú osztálytársára 30 lány jutott. Megemlíti, hogy hálával gondol a tanáraira, akik

„megpróbáltak belőle embert faragni”.

 

A facebook-hozzászólók nem kímélték a miniszterelnököt:A szóban forgó videó itt megtekinthető:
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top