Politika

Semmi nem elég: Az ország leggazdagabb házaspárja halmozza a luxusházakat Buda legdrágább környékén

nyugatifeny.hu

Andinak kell a hely.

Megírtuk, hogy mint azt a Telex kiderítette, Budapest egyik legdrágább környékén, a Széchenyi-kilátó közelében lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona.


 

A Kétfarkú Kutya Párt aktivistái lefotózták az épülő-szépülő, felújítás alatt álló luxusingatlant, amelyről időközben az is kiderült, hogy a vásárlás és a felújítás a teljes bekerülési költsége mindennel együtt a 3 milliárd forintot is elérheti. A közel 900 négyzetméteres ingatlanban medence, lift, és Várkonyi Andrea lánya számára

külön lakosztály is lesz.

 

Telex most azt is kiderítette, hogy néhány utcával arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég, ugyanakkor vásárolt még egy ingatlant, ami hivatalosan szintén lakóház.

 

A környék a XII. kerület egyik legmagasabban fekvő villanegyede, ahol az ingatlanok átlagos négyzetméterára 1,5 millió forint körül van, de elérheti akár a 2 milliót is.

 


A szóban forgó ingatlan a kilencvenes években épült, a jelenleg is átalakítás alatt álló háznál egy környékbeli lakó szerint gyakran bukkannak fel Mészárosék.

 

A Telex kiderítette, hogy az ingatlan

pontosan ugyanakkor és ugyanazzal a módszerrel

került Mészáros érdekeltségébe, mint a másik. Az ingatlan A és B részre van osztva. Az 1943 négyzetméteres B telek a tulajdoni lap tanúsága szerint Éder Zoltáné, aki a másik ház tulajdonosi körében már felbukkant.

 

Az 1658 négyzetméteres A-t viszont tavaly ugyanazon a novemberi napon adta el a Mészáros-érdekeltség Art-Com Kft.-nek, amelyen a másik, széchenyi-hegyi ház is gazdát cserélt.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top