Politika

Kísértetiesen hasonlítanak egymásra a magyar és lengyel járványügyi adatok március 31-e óta

nyugatifeny.hu

A csodás lengyel-magyar együttállás.






Fantasztikusan együtt mozognak a magyar és a lengyel járványügyi adatok március 31. óta – szúrta ki a 444.hu egyik olvasója.

 

A járványgörbén ugyanis az látszik, hogy az egymillió főre vetített új fertőzöttek számát tekintve, habár már januárban megkezdődött a két ország adatsorainak együttállása, és a magyar mindössze egynapos lemaradással követte a lengyelt,

március 31-e óta viszont gyakorlatilag egymást tükrözi a két görbe.

 

Sőt, a grafikonon az látszik, hogy a lengyel és a magyar új fertőzöttek száma lakosságarányosan annyira hasonlít egymásra, mintha valaki a fekete vonalat egy papíron megerősítette volna piros filccel – írja a lap.

 

Íme:

Forrás: 444.hu

Ez ugyanakkor azért is különös, mert a két ország járványügyi intézkedései, átoltottsági adatai, illetve a napi halálos áldozatok száma sem egyezik meg.






 

Az adatokat nézve ugyanis az látszik, hogy míg Magyarországon a járvány kezdete óta 792 386 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, 28 693 fő veszítette életét.

 

Addig Lengyelországban összesen 2 833 052-en fertőződtek meg és 70 012-en haltak a járványban.

 

A grafikonokat IDE és IDE KATTINTVA tudod megnézni.

(444.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top